Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
7 foto Hodnocení 42× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 16× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 262× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 3× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 13× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 12× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Hodnocení 8× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
7 foto Hodnocení 63× Jak na to, aby koláčky nebyly vysušené? Pozor na suroviny i na teplotu při pečení
7 foto Hodnocení 314× Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Hodnocení 110× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Polévka z hlívy ústřičné s medvědím česnekem a brambory voní houbami, zasytí i velké jedlíky a je hotová za chvíli
Holka u plotny radí: Jak na smažené třešně v obálce od paní Karoliny? Staročeský recept dá vyniknout chuti čerstvého ovoce