Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.
Krok 2: Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.
Krok 3: Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.
Zveřejněno 13. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Moje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 16 hodinami
Suroviny:
rohlík,
slanina anglická,
hořčice,
rajče cherry,
salát listový,
okurka čerstvá,
olivy
Komentáře (1)