Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.
Krok 2: Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.
Krok 3: Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.
Zveřejněno 13. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Moje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
rohlík,
slanina anglická,
hořčice,
rajče cherry,
salát listový,
okurka čerstvá,
olivy
Komentáře (1)