Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
7 foto Hodnocení 29× Jak dlouho vydrží pečené maso v lednici? Šetřete a zpracujte ho do dalších jídel
7 foto Hodnocení 1× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Video Hodnocení 47× Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Šťavnatá a voňavá
7 foto Hodnocení 7× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct křupavý bůček? Prozradíme vám tajemství, jak docílit neodolatelné kůrky
Hamburská pečeně: Levnější alternativa svíčkové z vepřového masa je efektní díky mozaice z kyselých okurek a kousků mrkve
6 foto Hodnocení 134× Jak dlouho se peče bůček? Poradíme, jaká je nejlepší teplota i délka pečení
8 foto Hodnocení 37× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
5 foto Hodnocení 6× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
6 foto Hodnocení 71× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Video VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč