Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Video Hodnocení 7× Jak připravit pečené kuře na medu? Z několika surovin vykouzlíte neodolatelný pokrm
5 foto Hodnocení 5× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 51× Jak upéct kuře? Jak dlouho a na kolik stupňů je péct, aby bylo šťavnaté a křupavé
5 foto Hodnocení 348× Jak upéct kuře à la husa? Příprava slavnostního oběda ušetří nejen váš čas
Cikánské kuře: Jemně pikantní a šťavnaté maso pečené společně s bramborami hraje rozmanitými chutěmi všech ingrediencí
Video Jak na pečené kuře podle Romana Staši: Použijte hodně soli i másla a nebojte se ani sójovky, radí vítěz MasterChefa
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Jak na to nejšťavnatější pečené kuře? Rozpadající se maso a křupavou kůrčičku zajistí nasolení, mřížka i fígl s citronem
58 foto Největší svátek piva je tu: Oktoberfest nabídne tuplák za 340 korun, kupóny na občerstvení přijdou na tisícovku
Hodnocení 38× 5 tipů, jak docílit dokonale křupavého a šťavnatého kuřete: Stačí k tomu základní ingredience
Hodnocení 73× Remoska je skvělý pomocník nejen v kuchyni, ale i na cestách. Poradíme, jak v ní upéct kuře
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek