Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené marinované papriky

Papriky se na grilování skvěle hodí. Ještě zatepla je smícháme se zajímavou marinádou z oleje, octa, sójové omáčky, česneku a bylinek. Jsou dobré teplé i studené, například s opečenou bagetou.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Papriky vložíme do trouby nebo na gril a pečeme, dokud se nezačnou tvořit puchýře. Krok 2: Pak je vložíme do igelitového sáčku, aby se zapařily a šly lépe sloupnout. Krok 3: Mezitím smícháme marinádu ze všech ostatních přísad a vše promícháme s ještě teplými oloupanými paprikami. Krok 4: Podáváme teplé i studené. Výborné ke grilovanému masu nebo jako zeleninové jídlo s čerstvou či opečenou bagetou.

TIP: Jak grilovat papriky

Zveřejněno 23. 5. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Pečené marinované papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qARy

Další recepty

TopRecepty.cz

Aj, něco se připálilo a teď to nefunguje… (chyba 500)

Omlouváme se. Při zpracování požadavku nastala chyba a tato stránka nemůže být zobrazena.
Prosíme opakujte požadavek nebo zkuste stránku zobrazit to později.

Přejít na hlavní stránku