Pečené marinované papriky
Papriky se na grilování skvěle hodí. Ještě zatepla je smícháme se zajímavou marinádou z oleje, octa, sójové omáčky, česneku a bylinek. Jsou dobré teplé i studené, například s opečenou bagetou.
Postup přípravy
Krok 1: Papriky vložíme do trouby nebo na gril a pečeme, dokud se nezačnou tvořit puchýře.
Krok 2: Pak je vložíme do igelitového sáčku, aby se zapařily a šly lépe sloupnout.
Krok 3: Mezitím smícháme marinádu ze všech ostatních přísad a vše promícháme s ještě teplými oloupanými paprikami.
Krok 4: Podáváme teplé i studené. Výborné ke grilovanému masu nebo jako zeleninové jídlo s čerstvou či opečenou bagetou.
Zveřejněno 23. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené marinované papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qARy