Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
5 foto Hodnocení 18× Které maso je nejlepší na pečení? Vybírejte z druhů, které jsou prorostlé tukem
8 foto Hodnocení 4× Co udělat se zbytkem výpeku? Poradíme pět snadných a chutných tipů do kuchyně
5 foto Hodnocení 40× Jak připravit pomalu pečenou vepřovou plec? S bramborami a mrkví je neodolatelná
6 foto Hodnocení 52× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
6 foto Hodnocení 257× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
6 foto Hodnocení 19× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
9 foto Hodnocení 457× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
9 foto Hodnocení 8× Jak připravit maso na česneku? Přinášíme univerzální návod pro všechny druhy masa
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
K silvestrovským oslavám patří jednohubky. S využitím bramboráku, omelety i s dalšími netradičními ingrediencemi oslníte hosty
Hodnocení 462× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit
Hodnocení 131× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
11 foto Karel Gott miloval obyčejná jídla, třeba holandský řízek, vzpomíná majitelka restaurace, kam zpěvák rád chodíval
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší