Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
7 foto Hodnocení 12× Čím a jak podlít maso při pečení pro šťavnatý výsledek? Některé možnosti vás překvapí
5 foto Hodnocení 18× Které maso je nejlepší na pečení? Vybírejte z druhů, které jsou prorostlé tukem
8 foto Hodnocení 4× Co udělat se zbytkem výpeku? Poradíme pět snadných a chutných tipů do kuchyně
5 foto Hodnocení 40× Jak připravit pomalu pečenou vepřovou plec? S bramborami a mrkví je neodolatelná
6 foto Hodnocení 55× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
6 foto Hodnocení 266× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
6 foto Hodnocení 23× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
9 foto Hodnocení 460× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
9 foto Hodnocení 9× Jak připravit maso na česneku? Přinášíme univerzální návod pro všechny druhy masa
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
K silvestrovským oslavám patří jednohubky. S využitím bramboráku, omelety i s dalšími netradičními ingrediencemi oslníte hosty
Hodnocení 469× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit
Hodnocení 138× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli