Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
Video Hodnocení 48× Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Šťavnatá a voňavá
7 foto Hodnocení 9× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct křupavý bůček? Prozradíme vám tajemství, jak docílit neodolatelné kůrky
Hamburská pečeně: Levnější alternativa svíčkové z vepřového masa je efektní díky mozaice z kyselých okurek a kousků mrkve
6 foto Hodnocení 134× Jak dlouho se peče bůček? Poradíme, jaká je nejlepší teplota i délka pečení
8 foto Hodnocení 56× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 8× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
9 foto Hodnocení 14× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
6 foto Hodnocení 86× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
7 foto Hodnocení 35× Desatero rad na téma pečené maso: Naučte se triky pro šťavnatý a chutný výsledek
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi
Dnes je Světový den wellness: Co jedí horolezkyně, cvičitelka aerobiku a instruktorka jógy, aby se cítily dobře?