Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
6 foto Hodnocení 16× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
Video Hodnocení 95× Jak připravit kokosky? Vánoční cukroví ze 4 surovin zvládne i naprostý začátečník
Low carb kakaové sušenky podle Hanky z Poděbrad. Máme recept na dokonalé vánoční cukroví, po kterém nepřiberete
6 foto Hodnocení 30× Jak připravit medvědí pracny? Toto vánoční cukroví nádherně voní po skořici a hřebíčku
9 foto Hodnocení 37× Jakou mouku použít na perníčky? Pouze jeden druh zajistí dokonale hladký povrch
5 foto Hodnocení 20× Kdy péct zázvorky? Toto tradiční vánoční cukroví pečeme s dostatečným předstihem
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší
9 foto Hodnocení 66× Jak urychlit měknutí perníčků? Máme osvědčenou radu, jak vyzrát na tvrdé cukroví
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
4 foto Hodnocení 6× Kvíz na téma arašídové cukroví: Vyzkoušejte, jestli arašídy či buráky dobře znáte
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
5 foto Hodnocení 47× Časté chyby při pečení pusinek: Pečení na vysokou teplotu způsobí uvnitř lepivost
6 foto Hodnocení 113× Jak připravit krém do vosích hnízd? Základem je žloutek s máslem, ovoněný rumem
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Rychlý štědrovečerní ovocný salát zvládnete připravit do 10 minut. Odlehčí jídelníček a výborně chutná
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování