Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
RubyRom uvařila 27. 6. 2025 19:04 Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
28 foto Helou friends! Kuchařka Chili Ta ze StarDance málem vypadla. Při valčíku si nešťastně roztrhla šaty
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Houbaři zaplatili pokutu 180 tisíc: Nedbali na to, kde smí sbírat, místo smaženice mají finanční problémy