
Kynutý se švestkami ... koláč
Recept ještě nebyl hodnocenOdzkoušený recept na kynutý koláč se švestkami, kde za vás velký kus práce udělá domácí pekárna, která těsto připraví. Vláčný koláč, posypaný křupavou drobenkou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 694 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 98,00 g |
– nasycené | 60,00 g |
– nenasycené | 33,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,10 g |
Odzkoušený recept na kynutý koláč se švestkami, kde za vás velký kus práce udělá domácí pekárna, která těsto připraví. Vláčný koláč, posypaný křupavou drobenkou a…
Kořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…
Nevíte jakou přílohu připravit k masu s omáčkou? Inspirujte se u našich sousedů a vyzkoušejte kluski, bramborové nočky pocházející ze slezské části Polska. Skvěle…
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Jejich příprava je snadná a rychlá, což je i v případě tohoto receptu. Filety tresky s citronovou šťávou opečeme na…
Mořské plody jsou stále ještě pro většinu z nás tak trochu exotikou. A proto je dobré mít po ruce podrobný recept na jejich perfektní přípravu. Takže stačí jen pustit se…
Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…
Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…
Ossobuco očistíme (prohlédneme, aby tam nebyly úlomky kostí), osušíme, okolní šlachy na 3 místech nastřihneme, aby se nekroutilo a svážeme kuchyňským provázkem. Žampiony…
Jemná zeleninová polévka s orestovanou krupičkou bude skvělý startér letního oběda. Zelenina by měla zůstat křupavá, krupička po osmažení na másle získá výbornou…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a na 2 lžících másla restujeme doměkka.Na zbývajícím másle necháme zesklovatět drobně nakrájenou…
Pokud patříme mezi milovníky květáku, smaženého v trojobalu, můžeme si připravit také jeho zdravější variantu. Okořeněné nové brambory a květák, obalený ve vejci se…
Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná…
Co rodina, to recept na svíčkovou omáčku. Přesto, nebo právě proto, je dobré občas zkusit uvařit jinou variantu. Příprava v pomalém hrnci zajistí perfektně měkké maso a…
Jablka očistíme a nastrouháme je nahrubo. K jablkům přidáme mouku, mléko, vejce, prášek do pečiva a skořici.Pokud máte raději sladké lívance, můžete přidat třtinový cukr…
Králičí maso dáme do kastrůlku, zalijeme vodou a uvaříme do měkka. Potom maso nakrájíme na malé kousky, vývar schováme. Mrkev a jarní cibulku nakrájíme na kousky.V jiném…
Kapusta je v naší kuchyni dost opomíjená, přestože má vysoký obsah vitaminu C a mnoho dalších zdraví prospěšných látek. Pokud z ní uvaříte pikantní polévku s bramborami…
Na rozpuštěném másle orestujeme šalotku. Po chvilce vsypeme rýži, kterou předem neproplachujeme. Zrnka se lépe zatáhnou. Rýži zalijeme bílým vínem, necháme ho trošku…
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva. K mouce přidáme vejce a teplé máslo, ve kterém jsme si předem nechali rozpustit třtinový cukr. Vypracujeme těsto, které…
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva. K mouce přidáme vejce a teplé máslo, ve kterém jsme si předem nechali rozpustit třtinový cukr. Vypracujeme těsto, které…
Do rendlíku nalijeme vývar a přidáme černou čočku. Osolíme a uvedeme do mírného varu, při kterém za občasného míchání regulujeme po dobu 30 minut varu množství vývaru.…
V míse smícháme mouku s ovesnými vločkami a práškem do pečiva. Přidáme rozpuštěné máslo a ostatní suroviny. Vypracujeme hladké těsto, které by se nám nemělo lepit na…
1) Rajče odjadřete a rozmixujte s cibulí na kaši. 2) Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. 3) V míse smíchejte…
Máslovou dýni okrájíme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na malé kousky. V kastrůlku rozehřejeme ghí a máslovou dýni na něm chvilku restujeme. Podlijeme vodou, přidáme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami