Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
maris uvařila 3. 8. 2025 10:37 Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou 0 0 Okomentovat
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku