Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
Nová hvězda Hell's Kitchen Martin Hranáč: Sám vařit nechci, pro hosty bych pronesl jídlo z restaurace, kde pracuji, směje se
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
Lenka Škulinová uvařila 18. 3. 2021 18:29 Krkovička na hořčici z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 18. 3. 2021 18:29 Krkovička na hořčici z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 18. 3. 2021 18:29 Krkovička na hořčici z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 18. 3. 2021 18:29 Krkovička na hořčici z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těchto pět znamení nepouštějte v dubnu do kuchyně: Beran všechno spálí, Střelci a Ryby můžou zaměnit ingredience
Houby už rostou! Kde si nasbíráte plné košíky, ukazuje speciální česká houbová mapa, s úlovky se chlubí i houbaři
Domácí sirup z rýmovníku doplněný citrusy se hodí do jogurtu i na lívance, pomáhá i při nachlazení a jeho příprava je snadná