Krkovička na hořčici z remosky

Vepřové maso Doba přípravy: cca1,5 hodiny s přípravou 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: cca1,5 hodiny s přípravou 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

500 g dobře prorostlé krkovice
mořská sůl - hrubá nedrcená
kmín
1 PL plnotučná hořčice
4 střední brambory 
špetka jemně drcené mořské soli
1/2 dl vody

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Na dno remosky nasypeme mořskou sůl a kmín. Maso vcelku důkladně pomažeme hořčicí a ještě jemně osolíme jemně nadrcenou solí.

  2. Do remosky poté dáme maso a okolo brambory, podlijeme trochou vody (opravdu není třeba více, než je uvedeno) a necháme péct cca hodinu, nebo dokud maso nezměkne.

Komentáře k receptu Krkovička na hořčici z remosky

K receptu nejsou žádné komentáře.