Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
mirca75 uvařila 10. 12. 2009 19:07 Kuřecí kapsa s pravými olomouckými tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 10. 12. 2009 19:07 Kuřecí kapsa s pravými olomouckými tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Připravené plátky Okomentovat
mirca75 uvařila 10. 12. 2009 19:06 Kuřecí kapsa s pravými olomouckými tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 10. 12. 2009 19:06 Kuřecí kapsa s pravými olomouckými tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 10. 12. 2009 19:02 Kuřecí kapsa s pravými olomouckými tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Reportáž: V kavárně hotelu Pupp si budete připadat jako filmové hvězdy, zajít si sem na dortík a kafe je zážitek
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě