Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mojetara uvařil 5. 9. 2016 16:29 Tatarský bramborový salát 0 0 Zobrazit detail Tatarský bramborový salát Okomentovat
mojetara uvařil 5. 9. 2016 16:29 Tatarský bramborový salát 0 0 Zobrazit detail Tatarský bramborový salát s vločkovým řízkem Okomentovat
Osvěžující domácí limonáda z ovocných pecek chutná dětem i dospělým a nestojí skoro nic, takhle snadno se dělá
Poctivé kynuté lívance jako od babičky: Podle receptu od Santnerky jsou úžasně nadýchané a vždycky se povedou