Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Bardotka uvařila 9. 9. 2012 10:04 Švestková povidla - rychlá 0 0 Zobrazit detail hotová povidla Okomentovat
Bardotka uvařila 9. 9. 2012 10:04 Švestková povidla - rychlá 0 0 Zobrazit detail Již uvařená povidla Okomentovat
Bardotka uvařila 9. 9. 2012 10:04 Švestková povidla - rychlá 0 0 Zobrazit detail vše rozmixujeme "tyčákem" Okomentovat
9 foto Špekáčkový kotlík z Kuchařky kačera Donalda je ideálním rychlým letním jídlem, které uvaříte i v kempu
Vlašské ořechy naslano: Vylepší obyčejnou pomazánku nebo masovou nádivku, hodí se ale i do polévky nebo na těstoviny