Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
BetyBety uvařila 27. 2. 2021 06:57 Citronová bábovka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BetyBety uvařila 27. 2. 2021 06:57 Citronová bábovka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu