Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Valašská kyselica je regionálním zázrakem: Léčí z kocoviny, zasytí a zahřeje. Navíc je snadná na přípravu a skvěle chutná
Zdravá kombucha, Matcha, černá rýže: 9 exotických superpotravin, které seženete i v českých obchodech
Jarní nádivkové muffiny: Obměna velikonoční nádivky je vláčná, chybět nemohou speciálně upravené kopřivy