Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Rajská omáčka s hovězím masem: Čerstvá rajčata nebo kvalitní pyré a správně provařené koření jsou zárukou božské chuti
Zhubnout do plavek? Nesmíme zapomínat na vajíčka, říká nutriční poradkyně Petra Krajčinovič, pak půjdou kila dolů skvěle
Náš život s celiakií: Bezlepkový tažený závin je Ánin oblíbený moučník. Z rýžovo-pohankového těsta chutná skvěle
Grilovaná kuřecí prsa na citronu s omáčkou z modrého sýra Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku