Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché
Nadýchané kynuté sádlové koláčky: Díky sádlu jsou neuvěřitelně vláčné a s voňavou náplní a drobenkou božsky chutnají
Třepané okurky: Rychlou verzi nakládaček připravíte snadno, nejdůležitější je okurky ve sklenici často protřepávat
Hrníčkové muffiny s dýní hokkaido a s překvapením podle Eduarda Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 lukee 20 min