Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě

Kuřecí maso má velmi jemnou chuť, a proto se s ním dobře pojí pikantní marinády a křupavá těstíčka. Tentokrát jsme se rozhodli dát dohromady maso i přílohu, a tak pro vás máme recept na kuřecí střapačky v bramborákovém těstě.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 1. 2011 13:27

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 721 kJ / 650 kcal
Bílkoviny85,26 g
Tuky10,92 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy49,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 1. 2024 09:12

:-)<3:yes::yes::-K

Otec Manuel

28. 11. 2021 14:08

Skvělý nápad, jak vylepšit známý recept... Pochutnali jsme si. Přidávám fotku, děkuji a přeji hezký den!

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2019 01:08

Martina246: děkuji :-)

Martina246

29. 12. 2019 19:10

Taky tohle vařím je to výborné :-)

lenka12

29. 11. 2016 19:25

majka: prosím, jak děláte ten salát z čínského zelí? děkuji Lenka :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 8. 2016 22:43

majka: Já to moc neznala, ale teď dělávám docela často :-8

majka

15. 8. 2016 18:02

Já tuhle mňamku už dělám léta...obaluji celé kuřecí plátky.Výborná je i vepřová kotleta.Jako doplněk salát z čínského zelí...mňam:-D

Koubkova Koubkova

1. 8. 2016 11:31

moc dobré<3

fijalka

25. 7. 2016 12:08

tento víkend mám kamarádky na návštěvě takže už vím co budu dělat !!!:-) díky za skvělý Tip:yes:

SKLAR

5. 7. 2016 08:30

Moc dobré,plátky jsem ale všechny naložil do těsta a potom je smažil.Je to snažší než každý zvlášť namáčet.<3

SKLAR

2. 7. 2016 20:45

To vyzkouším a přidám foto s hodnocením!

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2014 15:49

Honziiik::-p;-)

Honziiik

18. 9. 2014 14:51

Určitě je to výtečné jídlo,znám ho již řadu let,kdysi se dělal z vepř.masa(nejlépe kotlety bez kosti)jako Pelhřimovský řízek z dob kdy nebylo k dostání rozporcované kuře,ale po revoluci jakmile bylo všude dost kuřecího masa se začala dělat obdoba známá jako kuřecí prsa v bramboráku.Ale ať varianta ta,či ta je výborná... :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 7. 2014 19:12

E.v.k.a.: To mám radost :-). Jassně, klidně i krůtí maso :-)

E.v.k.a.

22. 7. 2014 16:42

Tvořím střapačky dle Vašeho receptu, ale používám krůtí maso. Opravdu je to skvělá mňamka. Můj muž si je oblíbil a vždycky se celý rozzáří, když je vidí na talíři :-). Chutnají i celému okolí. Uděluji bod. :-)

1 2 3 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso v bramborákovém těstě bramborákové těsto maso v bramborákovém těstě střapačky kuřecí kousky v bramborákovém těstě řízky v bramborákovém těstě kuřecí v bramborákovém těstě kure v bramborakovem teste řízek v bramborákovém těstě kuřecí prsa v bramborákovém těstě kureci recepty kuřecí řízky v bramborákovém těstě střapačky recept pelhřimovský řízek kuřecí maso v bramborákovém těstíčku kuřecí ondráš kuřecí v bramboráku kuře na bramborákovém těstě kuřecí maso v bramborovém těstě střapačky s kuřecím masem

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, mouka hladká, brambory, česnek, vejce, sůl, pepř mletý, majoránka, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kokX