Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Jak připravit dokonalé řízky pro velkou rodinu: S touto fintou budou křupavé a horké, ať je vás u stolu pět nebo dvacet
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
První republika s Kristinou: Nadýchaná vánočka s kandovanou citronovou kůrou chutná luxusně a vydrží dlouho vláčná
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Když na Mikuláše prší, zima lidi hodně zkruší: Lidové pranostiky na prosinec napoví, jaký bude příští rok
První republika s Kristinou: Linecká srdíčka podle sto let starého receptu okouzlí křehkostí a svěží chutí citronu a malin
38 foto Velký test větrníků v Praze: Pod dohledem šéfcukrářky jsme našli skvělý za 69 Kč a tři překvapení. Známé firmy zklamaly
Bára natočila video s obyčejnou buchtou na plech a strhla se lavina. Himálajské řezy získaly přes milion zhlédnutí
První republika s Kristinou: Nejlepší perníčky podle 100 let starého receptu voní po medu a zázvoru a zdobí je plátky mandlí