Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
15 foto Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
17 foto Černá kuchyně v rodině Antonína Dvořáka: Líhly se tam slepice, pralo prádlo a vařilo se v ní pro šest lidí i hospodu
Jak uskladnit jablka na zimu klidně i v paneláku? Pevná a šťavnatá zůstanou, když dodržíte tento snadný postup
Kam na skvělé čepované pivo? 7 tipů na báječné rodinné výlety, kde navíc točí pivo, které si jinde nedáte
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Medové řezy na plech: Výrazně voní medem a skořicí a doplněné naloženým rakytníkem chutnají fantasticky
5 foto Kaspressknödel: Sýrové knedlíky z tyrolského Kaiserwinklu chutnají výborně samotné i ve vývaru
Záchrana v záplavě letních jablek: Voňavý kompot uchová chuť a vůni ovoce a za chladných dní připomene léto
11 foto Pálenky ze jmelí i zachráněných borůvek a kakaových slupek. Dirigent a chemik proměňují dary přírody v lahodné pití