Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Jak na česnekovou pomazánku? Tři recepty na ty nejlepší z tvarohu, z pomazánkového másla nebo z majonézy
Jako základ pro jednohubky můžete využít nejen rohlíky, ale i chleba, Tuc sušenky, okurku a další netradiční ingredience
Jak skladovat pomazánky a jak dlouho? Masové nebo rybí spotřebujte do druhého dne, zeleninové vydrží déle
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit
Plněné kokosky máčené v čokoládě: Křupavé kousky s lahodným máslovým krémem nebo marmeládou chutnají luxusně
Jak perfektně připravit vinnou klobásu na pánvi nebo v troubě: Před přípravou ji omyjte, spařte a smotejte do spirály
Rumové koule jsou nádherně šťavnaté díky rozinkám. A drobnými úpravami z nich vykouzlíme hned několik druhů cukroví
Vosí hnízda: Klasické kakaové těsto naplněné máslovým krémem provoněným rumem patří k vánočním svátkům
Dokonalý ořechový krém do cukroví: Je nenáročný na přípravu a provoněný rumem, díky kterému déle vydrží
Kuličky z tatranek: Jednoduché výborné nepečené cukroví vytvořte v čokoládové nebo třeba oříškové variantě
Kokosové kuličky: Nepečené cukroví je krásně vláčné a voní rumem, brusinka či rozinka dodají šťavnatost
Jak při nákupu poznat čerstvého kapra? Chtějte ho zásadně s hlavou, hodně napoví oči, ale také šupiny nebo žábry
Cukrář Josef Maršálek radí, čím potírat vánočku před pečením, aby se krásně leskla: Nejhezčí barvu udělá žloutek, říká
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami