Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit šťavnatou vepřovou krkovici na grilu? Maso zjemní i ochutí marináda 26. 1. 2025
14 receptů 14 receptů na jídla pečená v sáčku: Vyzkoušejte snadné a čisté pečení plné chuti 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 174× Jak upéct nejlepší bůček? Přinášíme triky pro dokonale měkké maso i křupavou kůrku 24. 1. 2025
9 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlou mrkev? 3 osvědčené triky, díky kterým bude mrkev znovu ve formě 23. 1. 2025
6 foto Hodnocení 7× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa 23. 1. 2025
6 foto Hodnocení 1× Už jste vyzkoušeli fondue? Poradíme vše, co o švýcarské klasice potřebujete vědět 22. 1. 2025
5 foto Hodnocení 52× Jak upéct kuře? Jak dlouho a na kolik stupňů je péct, aby bylo šťavnaté a křupavé 21. 1. 2025
6 foto Hodnocení 7× Co je cordon bleu? Jak připravit tuto francouzskou specialitu v pohodlí domova 21. 1. 2025
6 foto Hodnocení 3× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší 19. 1. 2025
6 foto Hodnocení 8× Jaký je rozdíl mezi biftekem a steakem? Prozradíme, jak je rozeznat a připravit 19. 1. 2025
15 receptů 15 receptů na sladká jídla z remosky: Podle těchto receptů je připraví i začátečník 20. 1. 2025
10 foto Hodnocení 3× Jaké maso se hodí ke knedlíku a zelí? Chutných možností je více 18. 1. 2025
7 foto Hodnocení Jak předejít spálení masa mrazem? Stačí dodržet několik jednoduchých kroků 16. 1. 2025
7 foto Hodnocení Jak zmírnit ostrost omáčky? Pět rad k záchraně jídla, když vám ujede ruka 16. 1. 2025
6 foto Hodnocení 11× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice 31. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Jak předejít prskání rozpáleného oleje? Máme pro vás 4 tipy, jak prskání zabránit 15. 1. 2025
6 foto Hodnocení 28× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník 15. 1. 2025
6 foto Hodnocení Jak sebrat tuk z polévky? Možností je hned několik, a to zatepla i zastudena 14. 1. 2025
6 foto Hodnocení 146× Jak udělat strouhání do polévky? Postup je snadný a chuť výtečná 13. 1. 2025