Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma masopust: Je svátkem veselí, tance, masek a dobrého jídla 4. 2. 2025
10 foto Hodnocení 1× Rozdělení masa podle obsahu tuku: Zvíře sní vše, ale člověk si může vybírat 3. 2. 2025
14 foto Hodnocení 6× Brownies: Čím více je tento zákusek, plný kakaa a čokolády, hořký, tím je lepší 1. 2. 2025
9 foto Hodnocení 1× Semínka ve sladké a slané kuchyni konzumujeme syrová, pražená, naklíčená i mletá 12. 2. 2025
59 foto Hodnocení 1× Valentýnské dorty plné lásky: Nahlédněte do galerie sladkých dobrot pro zamilované 31. 1. 2025
10 foto Hodnocení 28× Jak udělat masové koule do rajské omáčky? Vytvarované kuličky předem opečeme 3. 2. 2025
Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží křepelčí vajíčka? Rozhodující je především jejich původ 23. 1. 2025
11 foto Hodnocení 1× Valentýn se slaví jednou za rok, ale nemusí tomu tak být. Láska je s námi každý den 7. 2. 2025
11 foto Hodnocení 5× Škvarky: Časté otázky na dobrotu, která je vedlejším produktem při škvaření sádla 30. 1. 2025
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy 27. 1. 2025
11 foto Hodnocení 3× Valentýnské perníčky: Nemusí být dokonalé, záleží na vyjádření našich citů 26. 1. 2025
42 foto Hodnocení 132× Minidortíky jen tak pro radost: Galerie dortů, které byly vytvořeny s láskou 24. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni 22. 1. 2025
8 foto Hodnocení 5× Jak nařezat dort? Víme, jak na pravidelné pláty, rovné výseče a úhledné porce 23. 1. 2025
7 foto Hodnocení 12× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný 18. 1. 2025
7 foto Hodnocení 5× Indiánky: Připravte si zákusek, který mezi zuby křupne a pak se rozplyne v ústech 19. 1. 2025
13 foto Hodnocení 6× Zabíjačka bez zabíjačky? Poradíme, jak zpracovat vepře bez porážky 21. 1. 2025