Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Hodnocení 8× Každý, kdo vaří nebo peče, někdy utrpěl malou spáleninu nebo opařeninu. Naše babičky věděly, jak ji rychle ošetřit 9. 10. 2022
Hodnocení 1× Stačí neopatrně odložená sklenička s nápojem a vznikne skvrna na nábytku. Poradíme jeden ze způsobů, jak se jí zbavit 8. 10. 2022
Hodnocení 35× Horká domácí čokoláda zlepší náladu, zahřeje a dodá energii. Poradíme, jak ji udělat nejlepší a čím ji dochutit 8. 10. 2022
Hodnocení 31× Prskání tuku na pánvi je nepříjemné a hlavně nebezpečné. Vyzkoušejte naše tipy a rady, jak tomu zabránit 8. 10. 2022
Hodnocení 31× Zelí ve sladkokyselém nálevu je výborným polotovarem k přílohovému zelí nebo zelným salátům. Poradíme, jak ho zavařit 16. 10. 2022
Hodnocení 30× Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty? 3. 10. 2022
Hodnocení 71× Záviny z taženého těsta bývaly a jsou chloubou mnohých babiček a maminek. S našimi radami je zvládnete i vy 5. 10. 2022
Hodnocení 11× Nechte se inspirovat velkým přehledem nejlepších nápadů ze studené kuchyně. Spotřebujeme i zbytky z přípravy teplých jídel 26. 10. 2022
Hodnocení 50× Řapíkatý celer je pro své nutriční a chuťové vlastnosti velmi žádanou zeleninou. Začátečníkům poradíme, jak s ním zacházet 1. 10. 2022
Hodnocení 9× Na křupavá kolečka Bake rolls potřebujeme starší rohlíky, olej, sůl a koření. Vznikne levná a výborná chuťovka k televizi 2. 10. 2022
Hodnocení 208× Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci 1. 10. 2022
Hodnocení 8× Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle 29. 9. 2022
Hodnocení 62× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý 28. 9. 2022
Video Hodnocení 42× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka" 26. 9. 2022
Video Hodnocení 157× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to 25. 9. 2022
Hodnocení 48× Espuma je hitem v kuchařském názvosloví. Jedná se o pěnu, jejíž využití je velice široké. Výroba je snadná 21. 9. 2022
Hodnocení 63× Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít 23. 9. 2022
Hodnocení 26× Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme 22. 9. 2022
Hodnocení 18× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák 15. 9. 2022
Hodnocení 4× Houby jsou pochoutkou, ale hůře stravitelnou. Měli bychom to mít na paměti při jejich úpravě a konzumaci 13. 9. 2022