Žabka otevřela dvě nové prodejny, vsadila na největší tuzemská města
21. 2. 2023 Ostatní
Maloobchodní síť Žabka otevřela během února pro své zákazníky dvě prodejny ve dvou největších městech České republiky. Zákazníci Žabky mohou nově nakupovat v obchodech nacházejících se v Jindřišské ulici na Praze 1 a v ulici Fryčajova v brněnské čtvrti Obřany, kde mají možnost vybírat nejen z kvalitních a čerstvých potravin, ale zároveň také využít tradičně širokou nabídku doplňkových služeb.
„Rozšiřování sítě prodejen je jednou z našich dlouhodobých priorit, kterou se nám daří naplňovat mimo jiné zásluhou fungující spolupráce s našimi franšízanty, což je také případ nově otevřených prodejen v Praze a v Brně. Jsem rád, že tito schopní jedinci s chutí a energií podnikat jsou spojeni právě s Žabkou a pomáhají upevnit její postavení na tuzemském obchodním trhu,“ říká Radim Lunda, generální manažer maloobchodní sítě prodejen Žabka.
V nových prodejnách o ploše zhruba 140 m² zákazníci mohou vybírat denně od 6 do 23 hodin z široké nabídky kvalitních a čerstvých potravin. Více než dvě stě produktů základního zákaznického košíku, do něhož patří vybrané pečivo, ovoce, zelenina, uzeniny, lahůdky nebo mléčné výrobky, je navíc součástí programu trvale nízké ceny.
„Nabídku sortimentu však na všech našich prodejnách upravujeme na základě mapování nákupního chování a potřeb zákazníků, které se nejen vlivem trendů, ale především aktuální ekonomické situace průběžně mění,“ podotýká Lunda s tím, že nabídka produktů a služeb je koncipována tak, aby oslovila co nejširší škálu zákazníků.
Prodejny Žabka navíc nabízí řadu doplňkových služeb včetně možnosti výběru hotovosti nebo vyzvednutí zásilek v rámci služby Žabka point.
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Naložte si houby do octa. Získáte dokonalou pochutinu, která se hodí k steaku i do polévky
Patříte k nadšeným houbařům? Pokud se můžete… Číst více
Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Pod názvem "houbová omáčka" si obvykle představíme výbornou smetanovou omáčku, kterou podáváme často s knedlíkem nebo s bramborami, těstovinami a… Číst více
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Dát houby pod maso, kde plní roli ochucovadla a koření, je poměrně jednoduché. My jsme se tentokrát zaměřili na recepty, ve kterých houby hrají… Číst více
Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Plný košík hub je snem každého houbaře. Po příchodu z lesa se musíme o své úlovky co nejdříve postarat, myšleno tím ten stejný den, protože snadno… Číst více
Ta nejkřupavější snídaně: Upečte si domácí granolu s oříšky, ovocem a kořením
Snažíte se snídat zdravě a nejvíc máte rádi… Číst více
Falešná dršťková polévka z hub: Vylepšíte ji netradičními přísadami! Víte, které to jsou?
Vadí vám na dršťkové polévce právě dršťky?… Číst více
Grilování levou zadní: Jak na grilované houby. Víte, proč je předem nesolit?
Grilovat se dají nejen maso, zelenina a ovoce,… Číst více
Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Používáme pouze čerstvé a zdravé houby, nejchutnější jsou mladé plodnice. Nikdy nekonzumujeme houby, které bezpečně neznáme, ani houby zapařené,… Číst více
Jak dlouho rostou houby? A kdy je nejlepší čas se na ně vydat do lesa? Odtajněte s námi houbové tajemství
Houby jsou velice rychle rostoucí organismy. Stačí jim pár dní, než se objeví ve své plné velikosti. Avšak k růstu potřebují nejlépe stálou vlhkost a… Číst více
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Přinesli jste si z lesa košík plný hub a… Číst více