Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jaro a léto jsou perfektní dobou k nejrůznějším změnám, a to i co se oživení šatníku týče, tak toho rozhodně využijte. Oblečení do velké míry ovlivňuje to, jak se cítíme, a tím pádem i to, jak nás vnímá okolí. Vneste proto do svého oblékání jiskru pomocí veselých barev, atraktivních vzorů a slušivých střihů a buďte toto léto nepřehlédnutelná! Poradíme Vám, jak na to!

Co právě letí!

Základem letního šatníku jsou trička, kterých není nikdy dost. Díky nim můžete být stylově oblečená v každé situaci, ať už k nim zvolíte legíny, kraťasy či sukni. Módním hitem současnosti jsou trička s výraznými a veselými popisky a retro potisky, které Vám zvednou náladu ihned, jakmile je vezmete na sebe. Trefou do černého jsou také květinové a leopardí vzory, které prostě nikdy nezestárnou. Abyste se i v parném dusnu cítila příjemně a svěže, volte volné modely se svislými rukávy, topy bez rukávů nebo tílka s krajkovými zády, které jsou právě v kurzu.

Jako na dovolené

Chcete pocítit hřejivý písek pod nohama a chladivý mořský vánek ve vlasech? Uvolněně jako na dovolené se můžete cítit den co den díky stylovým letním tunikám, které jsou nejen slušivé, ale i velmi příjemné na nošení. Tuniky jsou mimořádně ženské a sexy, a tak si můžete být jisti, že podtrhnou Váš šarm, ať už se chystáte na obchodní schůzku, pláž nebo večírek. Stejně jako u triček i u tunik letos dominují výrazné barvy a vzory. Pokud chcete zazářit, vyzkoušejte rafinované asymetrické tuniky s efektem spadlého ramene nebo velmi slušivé tuniky s „netopýřími“ rukávy.

Letní romantika

Odhalte se slunečním paprskům! Šaty různých délek a střihů by zkrátka neměly chybět ve vaší letní garderobě, a to bez ohledu na typ postavy. Vhodně zvoleným střihem šatů lze totiž doslova kouzlit – vyrýsovat křivky a schovat nedostatky. Právě k těmto účelům jsou jako stvořené volné šaty s páskem nebo šaty stažené pod prsy či nabírané od pasu. Štíhlé dámy si pak mohou dovolit úzké minišaty ve stylu nátělníku nebo romantické modely s volánky.  Je léto, takže se nebojte odvážnějších modelů - módní jsou neonové odstíny či třpytivé zdobení flitry.

Styl, kvalita i příjemná cena na jednom místě!

Obměna šatníku nemusí být finančně nákladnou záležitostí. Najděte si místo, kde se snoubí cit pro módu a vysoká kvalita materiálů i zpracovaní s rozumnou cenou. Přesně takový je například internetový obchod www.e-sofia.cz. Pokochejte se jeho nabídkou šatů, trik, tunik, legín, bund či spodního prádla, z které si jistě vyberete, a užijte si léto přesně podle svých představ.

 

Komentáře

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více