Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Brněnský řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 12. 2009 19:04

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 563 kJ / 374 kcal
Bílkoviny40,06 g
Tuky19,32 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,42 g
Sacharidy8,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem měl malé plátky pečeně, tak jsem dal dva na sebe a spíchl jehlami.

Před podáváním řízek šikmo rozkrojíme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zdenka.s

22. 11. 2018 14:44

Jana Dorazinová - Remková : Jani, Ty máš kolečka salámu položená na masu a pak náplň, koukám dobře ?

Tynaja

29. 7. 2018 17:04

Velmi dobré, děkuji za recept.

Vámoši Tomáš

2. 6. 2016 01:02

<3

Kačenka

17. 4. 2014 10:42

Dneska zrovna dělám, ale místo trojoblalu smažím jen tak. Voní mi celá kuchyně :-):yes:

Dooga

14. 12. 2012 06:38

lucka719: Díky. :-K

lucka719

13. 12. 2012 22:31

Dnes jsme měli na oběd a je to výborné!!! Luxus!! :-)

Gungan

10. 9. 2011 13:30

Vypadá to fakt nádherně. Už to jdu smažit, tak jsem zvědav, jak se to povede :-))

marunda

29. 3. 2011 17:17

No Jani, fotky supr. Se lepšíš!:yes:

jahoda

29. 3. 2011 16:25

Jana Remkova:
jj, OK, z minulého příspěvku to vyznělo, že jsi zadala celý název;-)

JanaDorazinova

29. 3. 2011 12:24

jahoda: no, já zadala: Kotl-hráš-salám-vejc. Nevím, jak jinak bych to měla napsat:-D. Jo, ze školy jsem už fakt dlouho a zrovna tohle...:-D:-D

jahoda

29. 3. 2011 12:20

Jana Remkova:
Jani, kořen slova je jen část slova, takže je lepší zadat při vyhledávání jen část - např. brněn a vyjede Ti všechno brněnské;-):-)

JanaDorazinova

29. 3. 2011 12:06

Vašku, vlastně jsem chtěla přidat nový recept;-) "Brňenský kotlet". Ať jsem hledala, jak jsem hledala, nic jsem podle surovin nenašla, asi zadávám blbě kořen slova.:-( Tak jsem tady sedla a ještě naposledy, než vložím recept jsem zadala "Brněnský řízek" a ejhle!!:-D Takže, pokud ti to nevadí, přidám aspoň fotky. Já měla recept s měkkým salámem, ne se šunkou, ale to je taky jediný rozdíl mezi těmi řízky;-)

Irrena

13. 5. 2010 07:39

Dooga nádhera:yes::yes::yes:

ivona daňková

30. 1. 2010 10:38

velmi dobrý recept , dávám mu 10 bodů:-):-)

Simona Skolakova

17. 12. 2009 08:49

Vypadá to krásně,hned bych si dala taky:-pdávám bodík:yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brněnský vepřový řízek brněnský plněný řízek vepřový řízek brněnský smažený brněnský řízek brněnské řízky brněnský kuřecí řízek vepřový brněnský řízek brněský řízek brněnský smažený řízek řízek přírodní řízky z krkovičky smažený brněnský řízek recept brněnský vepřový řízek recept brněnský smažený brněnský vepřový řízek brněnskýřízek brněnské recepty vepřový řízek brněský brněnský přírodní řízek salámový řízek

Suroviny: šunka, vejce, hrášek sterilovaný, strouhanka, mouka hladká, vejce, tuk na smažení, máslo

TopRecepty.cz

Brněnský řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxVg