vybírání tuku-oka z polévky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„tara23: to si určitě pochutnáte. Já nikdy křepelku ani…“ Nadja, před 11 hodinami
„Hezký večer všem. Jana Pá: a co to máš za umělou…“ Nadja, před 12 hodinami
„tara23: tak tu jsem, Věruš, taky nejedla. Ale myslím, že…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
7. 3. 2011 23:15