Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak jednoduše obalit květák na smažení

Jdy vyzkouset ty mikrotenove sacky, mam kvetak jak blazen a patlat se mi s tim vubec nechce

Misky nejsou špatný nápad, ale musí se mýt. Mě se osvědčilo obalovat v mikroténových sáčcích a pak je hodím do koše.

vybusna:nic si z toho květáku nedělej, já už mám nějaký ten rok za sebou, květák pořád před obalením vařím a skoro vždycky je moc uvařený. Amira: to s těmi miskami je bezva nápad, mě se v tom nikdy nechce patlat a tak dělám raději karbanátky nebo květákový mozeček, ale tohle je super

Mna doma mamicka naucila ten karfiol predvarat...jednak sa mi robilo nevolno z variaceho karfiolu a jednak ked som neodhadla dobu varenia , som mala problem obalit rozpadajuce sa ruzicky. No a ked som vydala, tak som prvykrat videla v mojej ceskej rodine, ze ten karfiol obaluju surovy...no nesla som to pochopit a moja mamka ta si isla hlavu vykyvat....a tak som to skusila prvykrat a uplne fantasticke...az mi je smiesne ked si predstavim ako som to robievala predtym.

Když smažím květám, tak ho nevařím, je pak křupavější a lepší. A obaluju ho jednoduše tak, že si nachystám tři misky s víčkem - mouka, vajíčko, strouhanka. Květák rozeberu na růžičky, dám do misky s moukou, zavřu, zatřepu, přendám do misky s vajíčkem, zatřepu, přendám do misky se strouhankou, zatřepu a je jednoduše, rychle a čistě obaleno.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více