Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelná polévka z hlávkového zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 1. 2017 12:57

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 955 kJ / 467 kcal
Bílkoviny32,51 g
Tuky30,53 g
Vláknina0,62 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,40 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto polévku vařím už skoro 50 let a přesně stejný recept jsem nenašla, je jednoduchá, rychlá a moc dobrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

26. 1. 2017 12:44

rozmarynaH: :-K moc děkuji - odhadla jste to přesně, je opravdu dobrá. <3 hezký den

rozmarynaH

26. 1. 2017 12:11

Paní Švarcová, recept jsem si uložila.:-K Rajčata mají kyselinky, zelí je tak trochu sladké a klobása může být i trochu pikantní a tohle všechno dohromady dá určitě polévce výbornou chuť.<3<3

Marie Švarcová

25. 1. 2017 20:39

Anna Skotova: červená je díky těm krásně zralým rajčatům - je opravdu moc dobrá . Jestli zkusíte dejte vědět. Díky a hezký večer. :-K

Marie Švarcová

25. 1. 2017 20:37

Anna Kocikova: moc děkuji, já ji mám moc ráda i celá rodina někdo dává protlak ale ta rajčata jsou mnohem chutnější.

Anna Kocikova

25. 1. 2017 20:34

Dělávám podobně(bez rajčat a řapíku)Maruško,Tvá verze se mi také velice líbí:-K:yes:

Anna Skotova

25. 1. 2017 20:18

Viděla jsem červenou a hned jsem se lekla:-D, ale zbytečně, protože tahle polévka musí být moc chutná:yes::yes:

Marie Svarcova

25. 1. 2017 19:08

mika59: :-K děkuji

Marie Svarcova

25. 1. 2017 19:07

maris: :-K díky

Marie Svarcova

25. 1. 2017 19:07

Jana Remkova: :-K děkuji

Marie Svarcova

25. 1. 2017 19:06

magdalenka: děkuji:-K

mika59

25. 1. 2017 16:50

Taky dělám podobně, je moc dobrá .:yes::yes:

maris

25. 1. 2017 16:42

Dělám podobně, je moc dobrá<3

JanaDorazinova

25. 1. 2017 13:40

<3:yes::yes:

magdalenka

25. 1. 2017 13:25

Ja varím bez klobásy a mám veľmi rada...aj ako omáčku, teda hustejšie. V tom prípade k tomu kúsok hovädzieho, alebo karbanátky. Ale tvoja verzia hustej polievky s klobásou sa mi veľmi páči!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelná polévka z čerstvého zelí zelná polévka ze sladkého zelí polévka ze sladkého zelí polévka z čerstvého bílého zelí zelná polévka s čerstvého zelí polevka z hlavkoveho zelí polévka z hlávkového zelí recept polévka z bíleho zelí polevka z hlavkoveho zeli bila polévka z hlávkového zelí recepty zelná polévka z hlávkového zelí bílá polevka ze zelí polévka hlávkové zelí zelná polévka z hlávkového zelí s klobásou zelná polévka z bílého zelí co z hlavkoveho zelím polevka polévka z nového zelí recept na zelnou polévku z hlávkového zelí zelná polévka polevka z bileho hlavkoveho zeli

Suroviny: zelí bílé, celer řapíkatý, rajče loupané, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, klobása, chilli

TopRecepty.cz

Zelná polévka z hlávkového zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XBwg