Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 2 hodinami
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
11. 12. 2008 12:11
11. 12. 2008 07:36
Ale vážně. Někdo dělá v PH vše, i nové brambory
10. 12. 2008 22:00
10. 12. 2008 13:42
10. 12. 2008 10:09
A přílohu, kterou bych nemusela dělat sama,když za mě pracuje PH někdy řešívám tak, že ty potřebné brambory dám dělat s jídlem dohromady. Třeba: trocha oleje, silnější plátky brambor, kousky masa,sůl,koření, strouhaný sýr, zaliju to šlehačkou a nechám svýmu osudu
A nááádherně to voní !!!
10. 12. 2008 10:04
10. 12. 2008 09:50
10. 12. 2008 09:43
10. 12. 2008 09:39
10. 12. 2008 09:38
10. 12. 2008 06:00
Protože už mám za ty roky vaření všechno v oku, dám do něj - zjednodušeně řečeno - najednou všecko,co do omáčky patří, včetně mouky na zahuštění.Promíchám metličkou, dám vařit, za 1,5-2h znovu promíchám metličkou a dochutím, přikryju poklicí a dovařím.
Snad díky tomu,že se mouka "vaří" ty 4-5h (ono to moc nevaří, spíš "táhne"), si manža pochvaluje, že takhle dobré omáčky nebývaly.
A že nevyužiješ pečku, mě mrzí. Já už bych bez ní být nemohla, mám doma dokonce dvě a využiju je velice často obě najednou....
9. 12. 2008 21:26
9. 12. 2008 20:12
9. 12. 2008 20:05
9. 12. 2008 19:24
Předchozí 1 … 34 35 36 37 38 … 49 Další