Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 10 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 12. 2008 18:14
2. 12. 2008 17:23
2. 12. 2008 17:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo
2. 12. 2008 15:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 14:15
1. 12. 2008 22:55
1. 12. 2008 21:43
1. 12. 2008 21:29
1. 12. 2008 20:40
1. 12. 2008 20:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 20:09
1. 12. 2008 20:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 19:45
1. 12. 2008 19:30
1. 12. 2008 18:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další