Zavarovani masa
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 15 minutami
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
Poslední příspěvky
„... a o tom to je...niekedy je človek vymletý a nič ho…“ magdalenka, před 11 minutami
„Hezký den. U nás také houby v akci. Houbová polévka a https…“ janatka, před 14 minutami
„Tak ste ma navnadili s hubami...dnes bude hubová polievka -…“ magdalenka, před 42 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 4. 2016 09:18
10. 4. 2016 09:08
Rada bych zavarila syrove maso na zpusob veprovky, ale v troube. Bude postup stejny jako v hrnci? Omlouvam se za asi nejapny dotaz, ale prece jen mam strach z botulotoxinu. Jde mi o dobu zavarovani, chapu, ze musim zavareni druhy den opakovat, teplotu trouby a do jake vyse sklenic ma sahat voda. Zeleninu a ovoce zavaruji v troube bezne, ale tady se radeji zeptam zkusenych, abych to nezvojtila a neotravila rodinu veprovkou jako Marysa stareho Vavru kafem
Predem dekuji