Zavarovani masa
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 3 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 2 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 4. 2016 09:18
10. 4. 2016 09:08
Rada bych zavarila syrove maso na zpusob veprovky, ale v troube. Bude postup stejny jako v hrnci? Omlouvam se za asi nejapny dotaz, ale prece jen mam strach z botulotoxinu. Jde mi o dobu zavarovani, chapu, ze musim zavareni druhy den opakovat, teplotu trouby a do jake vyse sklenic ma sahat voda. Zeleninu a ovoce zavaruji v troube bezne, ale tady se radeji zeptam zkusenych, abych to nezvojtila a neotravila rodinu veprovkou jako Marysa stareho Vavru kafem
Predem dekuji