Zavarovani masa
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 23 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: tak mi zítra řekneš, jsem na tenhle film…“ tara23, před 2 hodinami
„tara23: 😃Áno, uhádla si.“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Juli nechystáš se na Nepelu?“ tara23, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 4. 2016 08:18
10. 4. 2016 08:08
Rada bych zavarila syrove maso na zpusob veprovky, ale v troube. Bude postup stejny jako v hrnci? Omlouvam se za asi nejapny dotaz, ale prece jen mam strach z botulotoxinu. Jde mi o dobu zavarovani, chapu, ze musim zavareni druhy den opakovat, teplotu trouby a do jake vyse sklenic ma sahat voda. Zeleninu a ovoce zavaruji v troube bezne, ale tady se radeji zeptam zkusenych, abych to nezvojtila a neotravila rodinu veprovkou jako Marysa stareho Vavru kafem
Predem dekuji