Pečení v remosce
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 47 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký pátek, u nás dnes slepičí vývar se strouháním a…“ tara23, před 45 minutami
„Dobré ráno, dnes bude šošovicová polievka a aloo paratha s…“ magdalenka, před 1 hodinou
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přečtěte si Zobrazit více
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Jak na dokonalý telecí řízek a bramborový salát? Podle finalisty Pohlreichova souboje restaurací z Long Story Short je fígl v obalování
Jak na pravé řecké frappé? Spolumajitel taverny Konstantinos Panos prozradil svůj léty prověřený recept
10. 10. 2016 16:12
V remosce mi popraská chleba téměř pokaždé (tak 2 ze 3 chlebů), nám to ale nevadí.
10. 10. 2016 11:51