větší množství
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi čerstvé nemám, ale mám jich plno v mrazáku a…“ tara23, před 2 hodinami
„MarcelaPa: začala jsem číst: "my jsme včera a dnes měli…“ Nadja, před 3 hodinami
„hazel: máš krásnou bábovku ..... Když se tu mluvilo o Dni…“ Nadja, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 9. 2018 20:10
Díky
Jsem to ale ťululum
U palačinek samozřejmě není nic jednoduššího, než podat hostu tolik kusů, kolik jen si bude přát. No, pokud se ale sejdou žrouti v množství větším než malém, tak to asi trošku nabourá "meníčka" (fuj to je slovo, ale na rozdíl od "menu" je výstižnější). D Snad si s tím EET poradí
Dnes jsem zkoušel rýžový nákyp se švestkami... Poněkud jsem přesušil trnky (kulantně řečeno - jsou totiž jako kámen), tak jsem si ověřoval, že v kaši změknou i bez namáčení. Jj, změknou
No jo, no... všechno jde, jen chtít, že. Ale taky bychom se z toho mohli zbláznit, že
26. 9. 2018 09:27
U nás se to liší podle toho, pro koho jsou palačinky určeny - pro vnučku cca 5 palačinek s grankem nebo se skořicovým cukrem, pro vnuka cca 8 ks s marmeládou a syn si vezme tak 1-2 ks s marmeládou jen tak pro chuť.
Palermo:
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?kategori...
Já ráda dělám litý koláč https://www.toprecepty.cz/recept/11124-kolac-kynut...
24. 9. 2018 15:38
Hledám obecně známé, ale v pohostinských službách neotřelé recepty, především pro udřené úředníky. Nebo snad znáte velkoměstské bistro, kde vám po dršťkovce nabídnou obyčejné pocukrované "amolety" s džemem? Nebo v pátek totéž po, nebo přímo ke kyselici???
Mám ověřený rcp; dokonce jsem si půjčil (naštěstí nekoupil
Nikde mi ale nelze nalézt odpověď, takže dotaz zní:
Vezmeme-li za bernou minci 100 g hmotnost 1 ks palačinky s džemem (tvarohem, čokoládou, popř. i po slanu), tak kolik kusů by měla být 1 porce pro genderově nerozlišovaného konzumenta?
Děkuji
P. S.
Na Palermo: uvedených 210 g mouky dávám 1 ks vejcete
12. 4. 2017 11:24
26. 3. 2017 13:40
26. 3. 2017 09:29