Zahuštování omáček - namísto pšeničné, mouka jiná.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 17 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den, dnes u nas bylo "co se najde v lednicce". Syn s…“ hazel, před 8 hodinami
„Veronika.Hrozna: Od magdalenky jsem našla tyto drožďové…“ Nadja, před 13 hodinami
„Příjemný den všem. Včera jsem dělala cmundu, Petr k ní…“ Nadja, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 7 minutami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 19 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 21 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, že jeden ze symbolů Berlína je klobása? Slavný currywurst tu má dokonce i své muzeum
Falešné krkonošské kyselo: Do náhražky tradiční polévky patří kyselé houby a vylepšit ji můžete smaženými vajíčky
Buchty po ránu: Vynikající arašídové sušenky podle Josefa Maršálka zvládnete upéct jen ze čtyř surovin, navíc bez mouky
4. 6. 2017 14:25
Leč můžete také zkusit Hrašku. Vyjde to sice nastejno, ale zato je to dražší
No, položme se ale na otázku, co je to tapioka, he?
A z tohoto důvodu bych použil obyčejný, levnější, z tuzemských plodin vyrobený škrob
***
Ale takový pudink z tapiokových perliček, tak to je jiné maso
https://www.toprecepty.cz/recept/26139-pudink-z-ta...
2. 6. 2017 22:02
2. 6. 2017 17:45
k zahuštění omáčky (kuře na paprice), namísto pšeničné mouky, která z těchto dvou je prosím vhodnější: tapioková nebo cizrnová?
Jde mi nejen o to, aby dobře zahustila jako pšeničná, ale aby (výrazněji) neovlivnila chuť omáčky.
předem děkuji
Standa