Zahuštování omáček - namísto pšeničné, mouka jiná.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 34 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 20 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko díky budu muset říci dceři ona na něm…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simčo Rohlík ti jí přiveze, sice je…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den dnes čočková polévka a květákový mozeček s…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4. 6. 2017 11:25
Leč můžete také zkusit Hrašku. Vyjde to sice nastejno, ale zato je to dražší
No, položme se ale na otázku, co je to tapioka, he?
A z tohoto důvodu bych použil obyčejný, levnější, z tuzemských plodin vyrobený škrob
***
Ale takový pudink z tapiokových perliček, tak to je jiné maso
https://www.toprecepty.cz/recept/26139-pudink-z-ta...
2. 6. 2017 19:02
2. 6. 2017 14:45
k zahuštění omáčky (kuře na paprice), namísto pšeničné mouky, která z těchto dvou je prosím vhodnější: tapioková nebo cizrnová?
Jde mi nejen o to, aby dobře zahustila jako pšeničná, ale aby (výrazněji) neovlivnila chuť omáčky.
předem děkuji
Standa