Zahuštování omáček - namísto pšeničné, mouka jiná.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 3 hodinami
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 5 hodinami
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4. 6. 2017 12:25
Leč můžete také zkusit Hrašku. Vyjde to sice nastejno, ale zato je to dražší
No, položme se ale na otázku, co je to tapioka, he?
A z tohoto důvodu bych použil obyčejný, levnější, z tuzemských plodin vyrobený škrob
***
Ale takový pudink z tapiokových perliček, tak to je jiné maso
https://www.toprecepty.cz/recept/26139-pudink-z-ta...
2. 6. 2017 20:02
2. 6. 2017 15:45
k zahuštění omáčky (kuře na paprice), namísto pšeničné mouky, která z těchto dvou je prosím vhodnější: tapioková nebo cizrnová?
Jde mi nejen o to, aby dobře zahustila jako pšeničná, ale aby (výrazněji) neovlivnila chuť omáčky.
předem děkuji
Standa