Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Dobré ráno, mirca75...u nás je hlavní ranní ptáče dcera(rok a půl), budí nás nejpozději v půl šesté, když spí náhodou do šesti, tak už všude vykládáme, jak jsme dlouho spali:-))Tak pečem a vaříme hnedka z rána. Jinak u nás dnes pečené maso se zelíčkem a bramborové knedlíky:-)

stakul a pripoj sa k rozhovoru na pokeci...rozsiris partiu...

ahojky právě jsem dopekla drobenkový koláč s rybízkem a jahodami .Stydne na balkoně.Až nafotím vložím fotečku .:-)

misutka...no mas 20 rokov....obdivujem ta

Vybusna: maličko jen maličko ale on má rád sladké a místo toho abych furt kupovala nějaké čokolády tak mu upečem buchtu,ale abych se přiznala trošku jsem jí dnes připekla a newim jak je to možné.A je zajímavé že mi to říká každej že se semnou má když mu tak vyvařuju a peču,ale od pondělí jdu na brigádu,tak to asi zkončí,teda asi jen to pečení.:-)a ne že by mě to až tak bavilo péct,ale vždycky jsem nadšená z toho jak to chutná a vypadá.

U nás je dnes polévka kulajda,rostou hřiby tak si pochutnáme.:-p Hlavní jídlo -rychlovka smažený květák, vařené brambůrky a jako moučník buchta s meruňkami a posypkou.Vše je hotovo tak snad to všem bude chutnat.Chlapi jsou ještě v práci ,ale za chvíli se vrátí hladoví jako vlci ,tak si asi pošmáknou:-)):-)):-))

U nás dnes kuřecí polévka, pikantní kuřecí nudličky, podušené nakonec s nakrájenou paprikou a rajčetem s přidáním trošky pikantního kečupu. K tomu příloha z upečených bramborových koleček v troubě a hlávkový salát (který promíchávám s jemně nakrájenou cibulkou - je pikantnější a dělám ho tak už léta po vzoru známých z Francie, kteří si to jednou takto upravili a nám to moc zachutnalo)

a ja dnes vitaminovy den, kupila som si zlty melon

Hezký den všem, tak já dnes zkusila http://www.toprecepty.cz/recept/263-zelne-flicky/ a zeleninovou polévku;-)

misutka ty si toho tvojho niemanzela teda sakra rozmaznavas;-)

Krásnou sobotu přeji všem:-). U nás je dnes borůvkový oběd.
Máme http://www.toprecepty.cz/recept/5855-tvarohovo-roh... a ještě http://www.toprecepty.cz/recept/832-ovocne-knedlik... ;-)

No mám ještě chvilku do oběda tak jsem si zadělala na hous.knedlíky.No než to vykyne tak budou dvojčata spát a já je budu vařit(ty knedlíky;-)):-).

ahojda jsem doma sama takže u nás zbytky od včera a to květáček s bramborem a budu dělat litý koláč s ovocem a želatinou moc nám chutná:-p

Tak cuperník už se peče-díky za inspiraci;-)-a je to tento http://www.toprecepty.cz/recept/2524-cuketovy-pern....Tak snad se těm mým 5ti chlapům v "chalupě" zavděčím;-):-D

Dnes - polévka zeleninová s rýží, pizza (už je zaděláno)http://www.mamincinyrecepty.cz/pizza/testo-na-pizz... a budu opakovat koblížky http://www.toprecepty.cz/recept/1540-smazene-tvaro... z minulého týdne (neměly chybičku)

Cuketu bych si také dala - bohužel malé hezké si musím kupovat - dodavatelé ze zahrádek (bratr) stále nepochopili, že jsou nejlepší malé - když mi dávají ty obří :-( mamuty, chce se mi plakat ;-(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli