Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Roštěná" omáčka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 10. 2010 11:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 073 kJ / 1 212 kcal
Bílkoviny200,16 g
Tuky42,17 g
Vláknina2,02 g
Cholesterol650 mg
Sodík1 606 mg
Sůl3,75 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčku nezahušťuju, chutná nám víc. Vyzkoušejte, je moc dobrá :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Luboš

21. 3. 2016 12:49

Vegetě a kostce se dá vyhnout, když do začátku přidáme doma udělanou prosolenou zeleninu, bobkový list a pár kuliček nového, usmahnme a pak dáme maso atd......

majka

8. 11. 2013 16:29

kuřecí rizoto- na nudličky nakrájíme sojové maso,dáme vegetu,masox...............................................

marie

8. 11. 2013 16:23

no super ,bezva! masox ,vegeta,to fakt musí být dobrota!!!!!!!Co to nazvat vepřové na žampionech a nemusíte se dohadovat.To už nikdo neumí vařit bez té chemie?

DPoislova

7. 8. 2013 14:10

bylo to dobré :) vařila jsem to hodinu a půl, než maso změklo, ale výsledek stál za to :) akorát jsem ji mohla zahustit.. tak příště :)

DPoislova

6. 8. 2013 20:48

zítra se ji chystám poprvé udělat... :-) a použiju hovězí, tak uvidíme, snad se povede :-):-):-) moc se těším :-):-):-)

Lucifer

23. 7. 2013 08:43

Chtěla jsem se zeptat, jsem nová v kuchyni, nikdy jsem nevařila, tak se jen chci zeptat, jak dlouho se to přibližně vaří s vepřovym masem?:-)) :-K

vladula

10. 11. 2012 12:34

Nezalezi na druhu masa,veprove je dokonce lepsi,levnejsi a hlavne si lidicky zvykejte,protoze hoveziho je v cesku nedostatek :-(.Zkupuji ho turci,polaci a dalsi.Kdyz nam v cesku nejake kraviny tustanou,budeme radi ale to masicko stejne nezaplatime.Takze hura do chovu prasatek at mame co jist.:-8 Jinakrecept uzasny,spousty bodu:-D

Marta

24. 9. 2012 10:51

Řešíte zbytečně věci,které nejsou důležité..:) slovičkaříte..já to našla..aniž bych hledala hovězí..a nejsem sama,jak vidím..:)

Simona Skolakova

5. 12. 2011 13:12

n:jsem ráda,že jsi si všiml/a;-):yes:

Jinak autorce děkuji za vysvětlení;-)

n

5. 12. 2011 12:36

jsi nejaka chytra na???simona kucerova:-D

Daqy

5. 12. 2011 11:50

no veprova rostena nema chybu hovezina me nechutna a navic je draha:-p

Hana Tippeltová

17. 11. 2011 10:03

Jestli můžu recept malinko vylepšit tak naklepane,osolené a opepřené maso potřete z obou stran plnotučnou hořčicí a poté vložte do mouky. Do omáčky také přidávám na čtvrtky nakrajené kyselé okurky. :-)

BrunovaJana

10. 11. 2011 12:29

Výborný,nemá chybu:yes:

Janina

10. 11. 2011 12:27

Právě uvařeno,mňamka :-p Posílám bodíky

Milan

19. 10. 2011 11:11

Přesně takový recept jsem hledal. Hovězí nám nechutná a je drahé, roštěnou omáčku máma dělala určitě taky z vepře. Název je v pořádku, prostě se omáčka jmenuje podle původní ingredience. ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostena omacka roštěná rostena z veproveho masa rostena omacka recept roštěná omáčka z vepřového masa recept na rostenou omacku roštěná recept omáčky z vepřového masa roštěná vepřová roštěná roštěnky z vepřového masa rostena z veproveho omáčka roštěná recept roštěná omáčka omáčky rostena recept na roštěnou omáčku z veproveho masa roštěná z vepřového masa recept omáčky recepty roštěná omáčka omáčky recepty omáčka z vepřového

Suroviny: cibule, mouka hladká, ramínko vepřové, houby, sůl, pepř, olej, masox, vegeta

TopRecepty.cz

"Roštěná" omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7X2w