Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 7. 10. 2024 15:11
Poslední příspěvky
„Nadji mluvíš mi z duše už jsem tu od roku 2009 zažila jsem…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„moderátorka: umím hledat a údaje jsem samozřejmě našla -…“ Nadja, před 7 hodinami
„Jana Pá: tady každá inovace vždy vedla k horšímu. Už…“ Nadja, před 7 hodinami
6. 7. 2024 11:53
6. 7. 2024 11:46
6. 7. 2024 11:43
6. 7. 2024 11:28
Polévku jsme si dali na svačinku a jedeme tak jako magdalenka k vodě. Pojedeme na druhý břeh Berounky na Višnovou.
Odpoledne se má počasí kazit, tak aspon na chvíli.
Užijte si sluníčka, zítra bude zase pršet
6. 7. 2024 11:25
Veronika.Hrozna: Veru, nevím, já to jen viděla na netu (viz odkaz).
6. 7. 2024 08:51
6. 7. 2024 08:50
5. 7. 2024 18:28
5. 7. 2024 18:07
5. 7. 2024 18:04
5. 7. 2024 17:57
5. 7. 2024 17:54
5. 7. 2024 17:54
Verčo já všechny houby co chci zamrazit 1 - 3 min povařím a pak propláchnu. Tak zatím vždy dobré, i lišky
5. 7. 2024 17:45
5. 7. 2024 16:41
20240705_160551.jpg
20240705_121340.jpg
20240705_163459.jpg
Předchozí 1 … 50 51 52 53 54 … 2453 Další