Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 7 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 19 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
13. 3. 2010 20:11
13. 3. 2010 19:57
13. 3. 2010 19:45
13. 3. 2010 17:11
13. 3. 2010 16:43
13. 3. 2010 13:05
13. 3. 2010 12:50
13. 3. 2010 12:45
* do pomazánky ze sardinek nebo uz.šprotů dávám místo másla lehce roztíratelný taveňák bez příchuti, doplním cibulkou. Sýr tam určitě nepozná.
12. 3. 2010 14:04
12. 3. 2010 13:59
Takže, jak říká klasik ... zatloukat, zatloukat a zatloukat.
12. 3. 2010 13:55
12. 3. 2010 13:54
12. 3. 2010 13:51
12. 3. 2010 13:49
Se zeleninou je to horší. Brokolici nebo mrkev můžeš přimíchat do bramborové kaše http://www.toprecepty.cz/recept/3054-bramborovo-br.... Ze začátku bych dala jen malinké množství a uvidíš, jestli to objeví. A na manžela funguje recept typu "čína" http://www.toprecepty.cz/recept/3145-veprove-po-ci.... Vždy tam dám tak 100g masa a 350g zeleniny. Když je to dost ostré, tak by to snědl i bez masa. A co čerstvé čili papričky nebo čsnek, to by snědl? V obojím je spousta zdraví prospívajících látek
12. 3. 2010 13:47
1 2 Další