Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná krkovice pečená pomalu

Výborná krkovice naložená přes noc v lehce pikantní marinádě a poté dlouze pečená v troubě se vám bude rozplývat na jazyku. Vychutnejte si ji s výpekem zahuštěným cibulí a jablkem a přílohou dle vaší chuti.

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 185 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 170 min bez doby marinování masa

185 min (15 min příprava + 170 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

22. 2. 2021 18:14

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 564 kJ / 2 525 kcal
Bílkoviny207,18 g
Tuky158,85 g
Vláknina19,77 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,25 g
Sacharidy60,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

22. 2. 2021 19:12

Prosím si s kaší, děkuji.:-K:yes:

mika59 mika59

22. 2. 2021 18:31

magdalenka: Jablko mám napsané nakrájené. No myslím, že na kilo masa lžíce sojovky, sladké omáčky a hořčice by asi bylo málo slané. Já jsem lehce posolila maso ze všech stran a nechala deset minut odležet. Potom do marinády. A pepř mletý dopíšu..

magdalenka magdalenka

22. 2. 2021 18:26

Predpokladám, že jablko nastrúhané? Pepř černý mletý? Obyčajne už netreba dosoliť, stačí soľ z omáčok a kečupu? Dík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, jablko, cibule, česnek, olej, hořčice, kečup pikantní, omáčka sojová, omáčka chilli sladká, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaná krkovice pečená pomalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Rwm