Lasagne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, 28. 6. 2025 06:39
„Proleženiny - poraďte mi, prosím“ Honzo, 27. 6. 2025 07:16
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi, mě taky připadala jednoduchá, ale strouhat…“ tara23, před 10 hodinami
„tara23: Panko jsem sice nedělala, ale připadá mi to snadné…“ Nadja, před 11 hodinami
„Dobrý večer 😊, my jsme dnes dojedli polévku od včera a…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
14. 3. 2010 18:08
Nevařím ani nude do polévky zvlášť i když zrovna v létě když jsme měli větší oslavu jsem to udělala a žádný rozdíl nebyl,nikomu se polévka nezdála být jiná, ale je to každého věc
14. 3. 2010 14:57
14. 3. 2010 12:26
14. 3. 2010 12:10
14. 3. 2010 11:12
14. 3. 2010 10:24
14. 3. 2010 10:19
14. 3. 2010 08:38
14. 3. 2010 08:37
Markétko, já je taky moc často nedělám, ale když už, tak je taky nevařím předem. Mám dojem, že je to tak i v návodu. Přidávám odkaz na Emanuela - S Italem v kuchyni, ten je spařuje.
14. 3. 2010 08:27
14. 3. 2010 08:25
14. 3. 2010 01:59
Tento \"správný\" postup je prý také hlavní důvod toho, že ona sama je doma nedělá, protože je to moc pracné - vařit jednotlivé plátky lasagní atd.
Já jsem na těchto stránkách našla lasagně vždy jen zapékané za syrova, tak nevím. Můžete mi někdo poradit? No - nejfundovanější bude asi Bara.IT, ale i ostatní, co jste ve vaření lasagní zběhlejší než já. Dík.