Lasagne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 8 hodinami
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 14 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
14. 3. 2010 18:08
Nevařím ani nude do polévky zvlášť i když zrovna v létě když jsme měli větší oslavu jsem to udělala a žádný rozdíl nebyl,nikomu se polévka nezdála být jiná, ale je to každého věc
14. 3. 2010 14:57
14. 3. 2010 12:26
14. 3. 2010 12:10
14. 3. 2010 11:12
14. 3. 2010 10:24
14. 3. 2010 10:19
14. 3. 2010 08:38
14. 3. 2010 08:37
Markétko, já je taky moc často nedělám, ale když už, tak je taky nevařím předem. Mám dojem, že je to tak i v návodu. Přidávám odkaz na Emanuela - S Italem v kuchyni, ten je spařuje.
14. 3. 2010 08:27
14. 3. 2010 08:25
14. 3. 2010 01:59
Tento \"správný\" postup je prý také hlavní důvod toho, že ona sama je doma nedělá, protože je to moc pracné - vařit jednotlivé plátky lasagní atd.
Já jsem na těchto stránkách našla lasagně vždy jen zapékané za syrova, tak nevím. Můžete mi někdo poradit? No - nejfundovanější bude asi Bara.IT, ale i ostatní, co jste ve vaření lasagní zběhlejší než já. Dík.