Lasagne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 16 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
14. 3. 2010 17:08
Nevařím ani nude do polévky zvlášť i když zrovna v létě když jsme měli větší oslavu jsem to udělala a žádný rozdíl nebyl,nikomu se polévka nezdála být jiná, ale je to každého věc
14. 3. 2010 13:57
14. 3. 2010 11:26
14. 3. 2010 11:10
14. 3. 2010 10:12
14. 3. 2010 09:24
14. 3. 2010 09:19
14. 3. 2010 07:38
14. 3. 2010 07:37
Markétko, já je taky moc často nedělám, ale když už, tak je taky nevařím předem. Mám dojem, že je to tak i v návodu. Přidávám odkaz na Emanuela - S Italem v kuchyni, ten je spařuje.
14. 3. 2010 07:27
14. 3. 2010 07:25
14. 3. 2010 00:59
Tento \"správný\" postup je prý také hlavní důvod toho, že ona sama je doma nedělá, protože je to moc pracné - vařit jednotlivé plátky lasagní atd.
Já jsem na těchto stránkách našla lasagně vždy jen zapékané za syrova, tak nevím. Můžete mi někdo poradit? No - nejfundovanější bude asi Bara.IT, ale i ostatní, co jste ve vaření lasagní zběhlejší než já. Dík.