Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, 28. 6. 2025 06:39
„Proleženiny - poraďte mi, prosím“ Honzo, 27. 6. 2025 07:16
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi, mě taky připadala jednoduchá, ale strouhat…“ tara23, před 10 hodinami
„tara23: Panko jsem sice nedělala, ale připadá mi to snadné…“ Nadja, před 11 hodinami
„Dobrý večer 😊, my jsme dnes dojedli polévku od včera a…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 3. 2010 17:18
27. 3. 2010 15:13
Také jsem marně hledala tu předvedenou flákotu z býka - ale asi byl býček tak mlaďounký, přímo telecí miminko, že se pořádný plátek masa tak scvrkl, byl jistě plný vody místo svaloviny. HIHIHI
27. 3. 2010 09:25
27. 3. 2010 09:18
27. 3. 2010 09:12
27. 3. 2010 08:47
27. 3. 2010 08:42
26. 3. 2010 19:27
26. 3. 2010 19:03
Bylo vidět, že to má zmáknuté a dobře promyšlené, ale vařit něco, o čem vím, že někdo z hostů vůbec nejí, a ještě si pochválit, že sama to má ráda, to se mi nelíbí.
Určitě jídelníčky museli všichni sestavit před započetím soutěže,a pak už to nelze měnit, ale asi by se nic nestalo, kdyby pro ty, kdo nejí ryby, udělala něco jiného.
Jinak se mi jídelníček i úprava líbily, ochutnala bych.
25. 3. 2010 19:13
25. 3. 2010 19:12
25. 3. 2010 19:10
25. 3. 2010 19:05
Ja som nie háklivá, šrotujem všetko...a to sádlo iba na tenko mažem...a kopec paradajok a cibule...
25. 3. 2010 17:53
http://www.gastroucitel.cz/lektori/mgr-zdena-mahdi...
25. 3. 2010 17:44
Sádlo nezatracuji, ale nesmí se to s jeho konzumací přehánět - když ale vidíme, jak se lidé nacpávají bůčky, krkovicemi, kachnou, husou - je těch živočišných tuků přece jen moc - takže sníst živočišný tuk a pak šup na procházku svižnou chůzí alespoň na 2 hodinky
1 2 3 … 5 Další