Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 16 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 3. 2010 16:18
27. 3. 2010 14:13
Také jsem marně hledala tu předvedenou flákotu z býka - ale asi byl býček tak mlaďounký, přímo telecí miminko, že se pořádný plátek masa tak scvrkl, byl jistě plný vody místo svaloviny. HIHIHI
27. 3. 2010 08:25
27. 3. 2010 08:18
27. 3. 2010 08:12
27. 3. 2010 07:47
27. 3. 2010 07:42
26. 3. 2010 18:27
26. 3. 2010 18:03
Bylo vidět, že to má zmáknuté a dobře promyšlené, ale vařit něco, o čem vím, že někdo z hostů vůbec nejí, a ještě si pochválit, že sama to má ráda, to se mi nelíbí.
Určitě jídelníčky museli všichni sestavit před započetím soutěže,a pak už to nelze měnit, ale asi by se nic nestalo, kdyby pro ty, kdo nejí ryby, udělala něco jiného.
Jinak se mi jídelníček i úprava líbily, ochutnala bych.
25. 3. 2010 18:13
25. 3. 2010 18:12
25. 3. 2010 18:10
25. 3. 2010 18:05
Ja som nie háklivá, šrotujem všetko...a to sádlo iba na tenko mažem...a kopec paradajok a cibule...
25. 3. 2010 16:53
http://www.gastroucitel.cz/lektori/mgr-zdena-mahdi...
25. 3. 2010 16:44
Sádlo nezatracuji, ale nesmí se to s jeho konzumací přehánět - když ale vidíme, jak se lidé nacpávají bůčky, krkovicemi, kachnou, husou - je těch živočišných tuků přece jen moc - takže sníst živočišný tuk a pak šup na procházku svižnou chůzí alespoň na 2 hodinky
1 2 3 … 5 Další