Silikonová podložka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 16 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 3. 2010 17:13
25. 3. 2010 16:24
takže podle mne by to mělo být o.k. Jinak ano, souhlas se Zdenkou - nekrájet na té podložce, nebo jen velmi!!!! opatrně a nedokrojit. Lepší je, přenést to vychladlé na prkénko a pak teprve krájet. On ten silikon je skvělý, ale když ho prořízneš, je na nic (mám i silikonový vál a tam používám na vykrajování speciální kolečko)
Asi mám jako Zdenka, pekla jsem asi při 220 °C a nic se nestalo.
25. 3. 2010 15:53
25. 3. 2010 15:35
25. 3. 2010 15:28
25. 3. 2010 15:24