Silikonová podložka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 8 hodinami
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 14 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 3. 2010 18:13
25. 3. 2010 17:24
takže podle mne by to mělo být o.k. Jinak ano, souhlas se Zdenkou - nekrájet na té podložce, nebo jen velmi!!!! opatrně a nedokrojit. Lepší je, přenést to vychladlé na prkénko a pak teprve krájet. On ten silikon je skvělý, ale když ho prořízneš, je na nic (mám i silikonový vál a tam používám na vykrajování speciální kolečko)
Asi mám jako Zdenka, pekla jsem asi při 220 °C a nic se nestalo.
25. 3. 2010 16:53
25. 3. 2010 16:35
25. 3. 2010 16:28
25. 3. 2010 16:24