Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Brusinky“ Kytana, 14. 1. 2025 14:59
„Přání a gratulace“ Hella, 11. 1. 2025 10:59
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: také jsem smetanu měla pokojové teploty.😋“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„magdalenka: Jak jsem nemožná, já to považovala za úpravu…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
„Hezky nedelni vecer, u nas zeleninova polevka s krupici a…“ hazel, před 12 hodinami
18. 11. 2024 08:13
17. 11. 2024 22:00
17. 11. 2024 19:24
17. 11. 2024 16:13
Pak jsme ještě usmažila langoše. Uř jsem je nedělala hodně dlouho a asi už nikdy dělat nebudu. Vůbec se mi nepovedly. Udělala jsem je nějak slabé, trhaly se. Tak jsem řekla, už nikdy více.
A tak jak jsem předvídala sulc přinesl Maty. A prý, "táta se omlouvá, ale někdy prý přijde "
Ach jo, tak snad to bude do vánoc.
Jinak sulc má jako vždy perfektní, hodně masa, vajíčka a mrkev
1731828182804-1-.jpg
img_20241117_141917.jpg
17. 11. 2024 16:04
17. 11. 2024 14:04
17. 11. 2024 13:52
20241117_132609.jpg
17. 11. 2024 12:37
20241117_121004.jpg
17. 11. 2024 11:26
17. 11. 2024 10:03
17. 11. 2024 08:08
16. 11. 2024 21:06
16. 11. 2024 17:24
16. 11. 2024 15:08
Já si dala kuřecí špíz se slaninou, žampiony a smetanovo- paprikovou omáčkou. Manžel si objednal Cmundu po kaplicku. Oboje bylo výborné.
K večeři dojíme koleno.
No a zítra už budu normálně vařit
16. 11. 2024 11:22
Předchozí 1 … 48 49 50 51 52 … 2532 Další