Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele AgataSikora

Lucy81: Zdravím, není třeba přidávat vodu, zelenina pustí dostatečné množství.

Recept: Sernik
Jana: Zdravím, máslo ani žádný tuk není třeba.

Taruska: Klidně přidejte cuketu, já to dělávám často, když je velká úroda, a pak můžu použít i ty větší přerostlé, a klidně přidejte i cele 1kg k základnímu poměru surovin, cuketa nanejvýš zjemní celkovou chuť, takže můžete eventuálně přisolit...
opravdu mám vyzkoušeno a ani odpůrci cuket ji v leču nerozpoznají...

Další varianta vyzkoušena, se švestkami, dala jsem trochu skořice do drobenky a opět famozní, díky

Tak koláč úspěšně otestován z nektarinkami, malinami a včera z borůvkami, opravdu podařený recept. jenom si dovolím podotknout, že bílek, který mi zůstane od žloutku použitého na těsto, přidám k těm třem na sníh;-)

Dokonalé těsto, musím říct, že se mi z nim báječně pracovalo, šátečky mají u nás doma velký úspěch, skusila jsem i variantu naslano, vynechala jsem cukr a jako náplň použila tuňáka, podušená rajčata a mozzarellu, taky chutnalo, děkuji za recept:yes:

Koláč je dokonalý, nyní v sezoně jahod jsem ho pekla hned 4 krát,:yes: myslím ,že se stane stálící u nas doma, už se těším na variantu s ostružinami...

Děkuji všem za komentáře, letos již "lečová" sezona zahájena, maminka dělala najednou ze 7 dávek a já se chystám nakoupit na víkend aspoň na tři dávky, budu dělat i extra dávku z čili papričkami a do jedné dávky opět "zamaskuju" přerostlé cukety.

Dobrý den, děkuji Všem za hezké komentáře, jsem ráda, že se Vám lečo osvědčilo, opravdu mám víc jak deset let odzkoušeno, že není třeba zavařovat, vždy jsem používala různé sklenice ze závitem, letos poprvé klasické 0,7l na víčka omnia ( zatlačované zavařovací hlavou) a vypadá to i v tomto případě vpořádku. Možna skusit, jak to udělalo pár uživatelů tady, nechat 1-2 sklenice bez zavaření na zkoušku a zbytek si napoprvé pro Vaši jistotu zavařit.

Tak jsem dnes uděla z dvojité dávky, naplnila jsem to ještě vroucí do vyhřatých sklenic a dala dnem vzhůru, tak snad to vydrží, děkuji za recept:-8, jen jsem nedávala česnek.

Tak jsme vařili, poprvé, hodinu a půl, má konzistenci sirupu, světlou barvu a párádně chutná. Děkuji za recept.

Děkuji za prima recept, byla to rychlovka, použila jsem fazole v plechovce, takže za 10 minut hotový a moc dobrý salát.

Moc dobrý koláč, dělám ho teď furt dokola, když jsou ty švestky... úplně na něm ujíždím, jenom jsem do té vrchní části drobenky dala trochu skořice. Ale jinak je to pro mně opravdu nejlepší varianta švestkového koláče. Děkuji:yes::yes::yes: