Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Alibaba

Dovolila jsem si přidat rohlíky, jaké peču já s tím rozdílem, že použiju pouze hladkou mouku 500g, 300ml vlažného mléka a půl kostky čerstvého droždí. V polovině pečení potřu slanou vodou. Po vychladnutí dám zamrazit. V této době je to obzvlášť vhodné, že nemusím často do obchodu. A kdo ochutnal domácí, už jiné nechce, ani v pekařství tak dobré nemají.

Jaromira18: Jaromíro 18 - mám zdvořilý dotaz - proč Davídkova nudlová polévka? V čem je odlišná od normální nudlové polévky s knedlíčkama? V čem pro mě jako kuchařku má být recept jiný a přínosný? Nepočítám pažitku v knedlíčkách. Když dám do této polévky trochu chili, šťávu z nastrouhaného zázvoru a pár proužků čerstvé papriky, kořenovou zeleninu osmaženou nejprve na másle (kvůli barvě), taky ji sem neumístím jako Zdeněčkova polévka, protože to už jsou odchylky, které si může podle své fantazie udělat každý sám, ale v zásadě je to pořád kuřecí nudlová polévka s knedlíčkama. Děkuji předem za odpověď a přeji krásný Nový rok 2020.

tejaja: Jenže zaměnit majonézu za jogurt je ve výsledku něco jiného a jistě také chutné, ale nejsem Babica a nemám ráda, když se určené suroviny , mění. Možná jsem to špatně nazvala a měla to být spíš tuňáková majonéza, kterou je možné příp. ozdobit na vece dalšími surovinami. Dala jsem to sem. protože mi přišlo, že je to opravdu super chutná rychlovka. Díky za vaše fotky, ale to vaše je už pomazánka, což původně nebylo myšleno. Je to příspěvek do diskuze, nikoli něco zle myšleného. Hezký Nový rok všem kuchyňkám, hospodyňkám a vůbec všem, co něco vaří, ať už s chutí, z nutnosti nebo z radosti z dobrého jídla. :-K

Reny2: Milá Reny, dám vám jednu nevyžádanou, ale dobrou radu. Nesnažte se vylepšovat léty osvědčený a velmi dobrý a osvědčený recept! Nemyslím to vůbec zle, ale obvykle je to fakt. Můžete dělat různé obměny, ale pak už to není to, co to má být. Věřím, že se na mě nebudete kvůli tomu zlobit, myslím to dobře. Zdravím A.

Reny2: Sušené houby ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to moc dobré právě díky těm čertsvým houbám, resp. žampionům.

Tenhle salát je moc dobrý, jen přidávám ještě olej. Udělám ho do 2l sklenice a je v lednici. Manžel si ho oblíbil a dává si ho jen tak později večer k televizi:-) Ještě jsem si vzpomněla, řepu na hrubém struhadle, křen na jemno. Nevím, jestli dáváte sůl, ale já ten salát i trochu solím:-)

Naposledy jste si prohlédli