Tak tento recept je fakt luxusní, nebo spíš ty marokánky jsou luxusní! Měkoučké, bez problémů je pokoušu. Takže letos dělám už třetí dvojitou dávku....
casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. . Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku
hosta: Díky, dřív jsem v mikrovlnce sem tam něco uvařila, ale vloni jsem si pořídila multifunkční mikrovlnu Jetchef a vaření a pečení, vzhledem k nedostatku receptů, bylo vaření pokus-omyl a omylů bylo skutečně hodně, včetně hodně dočerna spálené rolády.
Dajda: Receptů pro mikrovlky není až tak mnoho a když se známým zmíním, že v multimikrvlnce peču a vařím (jinou troubu do svého maličkého bytu nedostanu), tak jsou překvapení. Tímto se Vám omlouvám, že jsem recept přidala do kolonky vaření v mikrovlnce.
Jana Dorazinová-Remková: Děkuji za komentář! Mě maminka učila dávat prášek do pečiva až těsně před vylitím na plech, takže to tak dělám vždy. Samozřejmě každá zkušená kuchařka má svůj osvědčený postup.
1 2 Další