Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele BrectanIvy

Tak tento recept je fakt luxusní, nebo spíš ty marokánky jsou luxusní! Měkoučké, bez problémů je pokoušu. Takže letos dělám už třetí dvojitou dávku....<3:yes:

casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. ;-). Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku:yes:

benda: ráda si přečtu vaše recepty

hosta: Díky, dřív jsem v mikrovlnce sem tam něco uvařila, ale vloni jsem si pořídila multifunkční mikrovlnu Jetchef a vaření a pečení, vzhledem k nedostatku receptů, bylo vaření pokus-omyl a omylů bylo skutečně hodně, včetně hodně dočerna spálené rolády. :-p

Dajda: Receptů pro mikrovlky není až tak mnoho a když se známým zmíním, že v multimikrvlnce peču a vařím (jinou troubu do svého maličkého bytu nedostanu), tak jsou překvapení. Tímto se Vám omlouvám, že jsem recept přidala do kolonky vaření v mikrovlnce.

hosta: když jsem měla silnější mikrovlnku, tak bylo uvařeno za 20 miut. Ale teď mám vyzkoušené, že je rýže měkká za 30 minut (nerozvařená na bláto).

Recept vypadá luxusně, hned vyzkouším a dám vědět, jaký měl úspěch!:yes:

Jana Dorazinová-Remková: Děkuji za komentář! Mě maminka učila dávat prášek do pečiva až těsně před vylitím na plech, takže to tak dělám vždy. Samozřejmě každá zkušená kuchařka má svůj osvědčený postup. :-K