Plněný Hermelín pro Janinku

BrectanIvy Kuchařka: BrectanIvy

Sýry 0 názorů

Suroviny

Hermelín - čím víc, tím líp
stroužek česneku - na každý kus sýru jeden stroužek (+jeden navíc pro lepší chuť)
lučina - jedna normální kostka nebo celé balení dětské
špetka soli
hrst vlašských ořechů
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z Hermelínu odkrojit tenký vršek. Vnitřek ostrou lžičkou vydlabat. Vydlabaný sýr smíchat s Lučinou, česnekem, solí a s vlašskými ořechy. Směs napěchovat do vydlabaných korpusů sýru.

  2. Přikrýt odřezaným vrškem, přitlačit. Zabalit zpět do alobalu a na dva dny uložit do lednice. A trpělivě čekat, až se sýr uleží. Krájet na plátky nejlépe s česnekovou bagetou.

Poznámka

Receptů na plněný Hermelín je hodně a všechny jsou podobné a liší se jen jednou ingrediencí. Každý si může najít tu svou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněný Hermelín pro Janinku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: plněný hermelín recepty z hermelinu plněný hermelín s ořechy recept na plněný hermelín hermelin plneny lucinou recept na plněný hermelín recept